user_mobilelogo

Jaanan taksi tarjoaa asiakkailleen täydellisen taksipalvelun johon kuuluu myös paarikuljetukset!

 

Mikä on paaritaksi?

 

Paaritaksi voi olla farmarimallinen tai kooltaan suurempi tilataksi, joka tarvittaessa kuljettaa paaripotilaan. Paaritaksin tilaavat pääasiassa sairaalat sekä terveyskeskukset potilaille, joiden täytyy matkustaa makuuasennossa. Joihinkin Paaritakseihin on mahdollisuus asentaa kuljetusta varten kahdet paarit

 

Pääsääntöisesti Paaritaksit toimivat aivan normaalissa taksiliikenteessä, mutta toimivat tarvittaessa myös erittäin tärkeässä ja vastuullisessa roolissa hoitaessaan kiireettömiä, hyväkuntoisten potilaiden siirtokuljetuksia.     

      

Paaritaksinkuljettaja vie sairaalasiirroissa potilaan aina turvallisesti ja ammattitaitoisesti lähettävän sairaalan/terveyskeskuksen osastolta vastaanottavan sairaalan osastolle vuoteeseen asti. Kotiuttamisissa kuljettaja varmistaa potilaan turvallisen pääsyn kotiinsa asti.     

    

Yleisimpiä esteitä Paaritaksin käytölle ovat portaikot ja liian ahtaat hissit. Koska kuljettaja toimii yksin on ulkopuolisten avustajien käyttö sekä paarien kantaminen vastuukysymysten takia mahdotonta. Esimerkiksi suonensisäinen nesteytys kuljetuksen aikana ei ole mahdollista.